11 April 2012

Selamat Hari Lahir Along

Assalamualaikum :D
Selamat Hari Lahir buat anak Kak Lin yang pertama bersempena ulang tahun kelahirannya yang ke-20. Semoga dipanjangkan usia, diluaskan rezeki, cemerlang dalam pelajaran dan  senantiasa di dalam rahmat dan hidayah ALLAH hendaknya...Aamin...Aamin...Aamin

Kak Lin nak belikan Kek tapi Along tak nak Kek dah jemu katanya. Jadinya Kak Lin dan suami bawa Along pergi makan Nasi Bariani Power di Batu Pahat. Memang sedap nasi Bariani tersebut, kedainya senantiasa ramai pelanggan.



Kalau ada sesiapa nak merasa nasi Bariani Power ni jomlah datang ke Batu pahat...hehehehe. Promote laaa pulak...


RESTORAN BP BARIANI POWER SDN BHD
No. 18, Jalan Tukas 2, Taman Soga
83000 Batu Pahat.

13 ulasan:

  1. selamat hari lahir along.. moga menjadi anak yg soleh.

    BalasPadam
  2. hepi besday along! dah besar rupenye anak akak ye...nani ingatkan akak ni macam umur awal 30-an je..hihih...teringin pulak nak makan nasi beriani

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak akak semua dah besar2...bila anak2 dah besar2 akak pun dah tua laaaa....hik3

      Padam
  3. Happy Birthday Along...semoga pjg usia,murah rezeki & berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi.Aminnnnn
    Untung ada mama yg baikhati belanja mkn nasi beriani yg power tu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Atie...sajer suka2 untuk meraikan anak2 tersayang...balik2 makan kek jer jemu gak kan.... :)

      Padam
  4. Happy birthday Along..semoga berjaya dunia dan akhirat..InsyaAllah sedap tgk nasi beriani tu:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Nieza....Nasi Beriani kat kedai...mmglah sedap...kalau Kak Lin buat sendiri tak menjadi kot...huhuhuhu

      Padam
  5. salam kenal. hepi bday..;D i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam....Terima kasih. Akak Follow Balik... :)

      Padam
  6. Assalamualaikum Kak Lin

    tetiba rindu ngan akak yg jauh nie...kak lin sihat ke?? Lama Nur tk jenguk kak Lin...happy belated birthday buat along....moga sentiasa dlm rahmatnya...menjadi anak kebanggaan ayah dn bonda...ok kak lin,slm syg moga akak sentiasa sihat ya....amiin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam Nur... Terima kasih ada juga yg rindu pada akak....akak sihat...sayang juga buat Nur...Muaaahhhh... :)

      Padam

Terima Kasih...Datang Lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...